Hier leest u het laatste nieuws van Amacom, The Amazing Company!

Amacom verstevigt haar positie in Europa door aansluiting bij Exertis

Amacom, The Amazing Company B.V. en Exertis, een toonaangevende Britse distributeur in zakelijke communicatiemiddelen, audiovisuele hulpmiddelen en netwerkvoorzieningen, zijn overeengekomen dat zij hun bestaande samenwerking een verdiepingsslag gaan geven. Amacom gaat zich met ingang van heden internationaal aansluiten bij Exertis en het in Ierland gevestigde, beursgenoteerde moederbedrijf DCC, aan wie zij een meerderheidsbelang van haar aandelen heeft verkocht. De samenwerking tussen de genoemde partijen is op vrijdag 10 mei jl. officieel bekrachtigd en ter goedkeuring bij de onafhankelijke publieke toezichthouder Autoriteit Consument en Markt (ACM) aangeboden. De afronding hiervan neemt naar verwachting circa drie tot zes weken in beslag. 

Amacom en Exertis zijn van mening dat de gezamenlijke doelstelling om verdere groei op de Europese markt te realiseren het beste kan worden verwezenlijkt vanuit een intensivering van het partnership. Door krachten te bundelen zijn beide partijen beter in staat om partners te binden die op Europees niveau acteren, omdat Amacom en Exertis hen gezamenlijk een totaaloplossing bieden om een breder marktgebied te bedienen. 

De samenwerking heeft de afgelopen periode al geresulteerd in de toevoeging van een aantal aantrekkelijke merken aan het merkenportfolio van Amacom. Algemeen directeur Dick Engels geeft aan erg tevreden te zijn over de huidige samenwerking en de aanstaande vervolgstappen op Europees niveau. “De synergie tussen Amacom en Exertis stelt ons in staat om invulling te geven aan de ambitie van onze organisatie om met merken Europese dekking te creëren. Door actiever samen te werken zijn we beide in staat om een meer prominente positie in te nemen op de Europese markt. Dit is een koers die we als de juiste zien binnen de groeivisie van ons bedrijf, zonder daarbij overigens onze eigen bedrijfscultuur te verliezen. We blijven onze vertrouwde bedrijfsnaam voeren en ook alle ruim honderd medewerkers blijven aan Amacom verbonden. Onze leveranciers en klanten mogen daarbij van ons dezelfde kwaliteit en service verwachten, die zij van ons gewend zijn.” Dick Engels vervolgt: “De kennis en kunde die we onderling gaan uitwisselen en de merken die we met de slagkracht en het netwerk van Exertis op de juiste wijze kunnen toevoegen en uitrollen binnen Europa, maken het voor ons én onze partners juist een prachtige en uitdagende stap voorwaarts. We zijn er dan ook trots op dat we deze mijlpaal mogen aankondigen in de maand waarin we ons 20-jarig bestaan vieren.”

Ook Exertis kijkt uit naar de volgende fase van de samenwerking. Managing Director Exertis International Gerry O’Keeffe namens het Britse concern: “Amacom heeft zich gedurende de afgelopen twintig jaar opgewerkt tot de grootste distributeur in consumentenelektronica en klein huishoudelijke apparatuur in de Benelux en heeft hierbij als familiebedrijf een stevige reputatie opgebouwd. Amacom kenmerkt zich door haar innovatie in systemen, excentrieke werkwijze, ambitie en groei en beschikt over een talentvol team medewerkers waar een enorme drive van uitgaat. Hun ambitie om voorop te blijven lopen op de marktontwikkelingen spreekt ons erg aan. We zien in Amacom dan ook de ideale partner om onze zakelijke doelstellingen op Europees niveau te verwezenlijken.” 

De overeenstemming over de internationale aansluiting van Amacom bij Exertis is voor beide partijen het startschot voor de doorontwikkeling van de groeiambities om bestaande en nieuwe merken op grootse wijze uit te rollen binnen Europa. 

EINDE PERSBERICHT

DCC

Het in Ierland gevestigde DCC is beursgenoteerd (London Stock Exchange, prominente speler FTSE 100) en een toonaangevende internationaal georiënteerde verkoop-, marketing- en servicepartner voor wereldwijde technologiemerken met een visie die gericht is op prestatie en groei. DCC is actief binnen de werkvelden LPG, Retail en Olie, Healthcare en Technology. Exertis is de belangrijkste partner binnen de divisie DCC Technology.

Datum: 14 mei 2019 

Amacom, The Amazing Company viert haar 20-jarig bestaan!

Amacom, The Amazing Company viert dit jaar haar 20-jarig bestaan. Het in 1999 opgerichte familiebedrijf is in 20 jaar tijd uitgegroeid tot de grootste distributeur in consumentenelektronica van Nederland en heeft de laatste jaren de transformatie van distributeur tot fulfilmentpartner succesvol ondergaan.

Hoe het allemaal begon
Amacom, The Amazing Company werd opgericht door Theo Engels. Vanaf de keukentafel in Schijndel werden de eerste deals gesloten en bestellingen verstuurd. Een familiebedrijf pur sang, het hele gezin hielp mee: verkopen, inkopen, inpakken en alles erom heen werd vanuit huis verzorgd. In 2002 werd het eerste officiële magazijn geopend in Schijndel en vanaf dat moment kwam de organisatie in een stroomversnelling. Anno 2019 beschikt Amacom, The Amazing Company over drie magazijnen, waarvan het nieuwe logistieke centrum in Rosmalen afgelopen september werd geopend.

“In de jaren 1999 tot 2008 werd Amacom beschouwd als een ‘klassieke’ distributeur. Vanaf 2008 richtte Amacom zich steeds meer op het veranderende landschap in retail en het belangrijkste: de opkomst van e-commerce en de veranderende vraag van de consument. Hierdoor hebben we ons verder kunnen ontwikkelen tot fulfilmentspecialist met het nieuwe logistieke centrum in Rosmalen als een van de hoogtepunten in ons bestaan”, aldus Managing Director Dick Engels.

Het jubileumjaar 
Op dinsdag 21 mei 2019 bestaat Amacom, The Amazing Company officieel 20 jaar. Deze mijlpaal zal groots worden gevierd op maandag 20 en dinsdag 21 mei samen met relaties, medewerkers en natuurlijk niet te vergeten: familie!

Naast de feestelijke activiteiten zullen medewerkers zich tevens gaan inzetten voor de goede doelen waarbij Amacom nauw betrokken is. Op zondag 26 mei gaat een groot aantal sportievelingen de uitdaging aan. Gezamenlijk nemen zij deel aan de Vestingloop in ’s-Hertogenbosch. Voor iedere kilometer die wordt afgelegd, wordt een bedrag gedoneerd aan de Stichting Wensambulance Brabant.

Het jubileumjaar zal voor Amacom volledig in het teken staan van feestelijke activiteiten, maar ook wordt er uitgekeken naar de volgende 20 jaar! Dick Engels: “We zien nog voldoende groeimogelijkheden in de huidige markt, maar ook in andere markten. We zien de toekomst met veel vertrouwen tegemoet”.

Datum: 7 februari 2019

Samen een Expert in bezorgen!

Sinds kort rijden er een aantal van onze nieuwe bussen rond in hun vertrouwde paarse kleur, inclusief een oranje touch! Deze nieuwe bussen benadrukken de goede samenwerking tussen Amacom, The Amazing Company en haar partner Expert (Nederlandse Expert Groep). 

Ben jij een van onze nieuwe bussen al tegengekomen onderweg?

Datum: 04-02-2019

YES! We hebben onze miljoenste order ontvangen!

Feest! Onze orderteller heeft overuren gedraaid en we hebben 1 miljoen bestellingen ontvangen! Een fantastische mijlpaal die wij graag met jullie allemaal willen vieren. Zonder jullie vertrouwen in The Amazing Company was dit natuurlijk niet mogelijk geweest.

Houd Quecom in de gaten, want de komende periode kun jij een cadeautje bij je bestelling verwachten! Op naar de volgende Amazing bestelmijlpaal! 


Datum: 11-12-2018

Zin een kopje koffie? Kom dan langs in onze Amazing Bistro.

Na de opening van ons logistieke centrum in Rosmalen, hebben we afgelopen week ook de deuren van onze Amazing Bistro geopend in ons pand in 's-Hertogenbosch. Ben jij benieuwd naar onze Amazing Bistro, of heb je zin in een kopje koffie? Kom dan gerust een keer langs en we laten je de Amazing Bistro graag aan je zien! 

Datum: 30 november 2018

BOB-debat: dynamiek in de logistiek.

Afgelopen week kwam de november/december-editie van Regio Business Magazine uit waarin onze operationeel directeur Robert-Jan Merison deelnaam aan het "BOB-debat". In deze editie werd er gediscussieerd over de dynamiek in de logistiek, wat zeker gezien de komst van de feestdagen in decembermaand een interessant en veel besproken onderwerp is. 

Samen met tien andere logistieke experts, van onder ander bol.com, Vos Logistics en Jumbo Supermarkten werd de toekomstbestendigheid van het logistieke bedrijf besproken en kwamen innovaties en samenwerkingen aan bod. Het volledige interview lees je hier terug. 

Datum: 6 november 2018

Opening nieuw logistiek centrum Amacom, The Amazing Company!

Afgelopen week opende Amacom, The Amazing Company, officieel de deuren van haar nieuwe logistieke centrum in Rosmalen. Het gloednieuwe logistieke centrum is volgens Amacom hét antwoord op de toenemende vraag naar fulfilment in de logistieke branche.

Nieuwe locatie
Na de verhuizing van het operationele en logistieke team naar het nieuwe pand, rolden deze week de eerste pakketjes van de lopende band en werden de eerste klanten telefonisch te woord gestaan. Operationeel directeur Robert-Jan Merison is erg tevreden met deze enorme stap vooruit voor Amacom: “De verhuizing was voor ons echt de juiste stap in de juiste richting. Het sluit goed aan bij onze toekomstplannen en ambities. Ik ben heel blij dat we dit met zijn allen hebben kunnen realiseren”.

Zowel het magazijn als het kantoor in het nieuwe logistieke centrum zijn volledig verbouwd en voorzien van de laatste technologieën. Met de recente uitbreiding van de organisatie neemt de logistieke capaciteit flink toe en kan Amacom optimaal inspelen op de toenemende vraag naar fulfilment vanuit haar leveranciers en klanten.

Uitbreidingsplannen
Bovendien zorgt de komst van het nieuwe logistieke centrum ervoor dat de eigen paarse bezorgdienst verder uitgebreid kan worden. De eigen bezorgdienst “Flash Delivery” werd in 2013 opgericht om spoedbestellingen op tijd bij de klant te krijgen, maar werd zo positief ontvangen dat Amacom anno 2018 nog steeds bezig is met het verder uitbreiden van haar persoonlijke transportdienst. In het laatste kwartaal van 2018 worden er in totaal zes nieuwe wagens aan het wagenpark toegevoegd.

Het nieuwe logistieke centrum zal in mei 2019 feestelijk geopend worden, omdat de Bossche fulfilment organisatie dan ook haar 20-jarige bestaan mag vieren!

Wil jij graag een sfeerimpressie van de verbouwing en verhuizing naar het nieuwe logistieke centrum zien? Bekijk dan het filmpje hier: https://youtu.be/wujR9OqQ6V0

 

Datum: 9 oktober 2018

Amacom op cover van Regio Business magazine!

In het september/oktober november stond algemeen directeur Dick Engels op de voorpagina van het business magazine Regio Business en kon je in een artikel van twee pagina’s meer lezen over de ontstaansgeschiedenis van Amacom, The Amazing Company en hoe de uitbreiding van Amacom er de afgelopen twintig jaar uitzag.

Ben je benieuwd naar het artikel? Lees hem dan hier online terug!

Datum: 7 september 2018

Feest! Onze 900.000e order is gevallen!

Yes! Wij hebben onze 900.000e order ontvangen! Met de aanhoudende warmte, vliegen de verkoelende producten onze magazijnen uit en zo was ook de 900.000e order er een van verkoelende aard.

Wij feliciteren Blokker met het plaatsen van onze 900.000e order. Deze komt zo snel mogelijk jullie kant op! Amacom, The Amazing Company, bedankt al haar klanten voor het mede mogelijk maken van dit onvergetelijke moment.

Op naar de 1.000.000 bestellingen!

Datum: 24 juli 2018

Amacom breidt uit met nieuw logistiek centrum in ’s-Hertogenbosch

De tweede helft van het jaar 2018 zal voor Amacom, The Amazing Company, in het teken staan van een verhuizing. Afgelopen week zette algemeen directeur Dick Engels zijn handtekening onder deze nieuwe, innoverende plannen voor Amacom. In gemeente ‘s-Hertogenbosch gaat de fulfilment organisatie een nieuw logistiek centrum realiseren inclusief kantoorruimte. Medio september is het logistieke centrum operationeel en rollen de eerste pakketjes van de lopende band.

Nieuwe locatie in gemeente ‘s-Hertogenbosch
De verhuizing van het operationele team en de voorraad wordt een flinke klus, maar de huidige ruimte binnen zowel het kantoor in ‘s-Hertogenbosch, als in de drie magazijnen van Amacom is simpelweg te klein geworden om aan de toenemende vraag in fulfilment te kunnen voldoen. Het nieuwe logistieke centrum, in combinatie met de bestaande kantoorruimten en magazijnen, is het antwoord op deze toenemende vraag en de beoogde groei van The Amazing Company. Dick Engels geeft aan erg tevreden te zijn met deze plannen. “Het nieuwe logistieke centrum biedt, mede dankzij de extra loadingdocks en de extra verdieping in het magazijn, legio mogelijkheden om een nog hogere logistieke werkdruk aan te kunnen”. Daarnaast geeft deze uitbreiding een impuls aan de eigen paarse bezorgdienst van Amacom. “Het komende jaar zullen er nog meer paarse busjes gaan rondrijden”, aldus Dick Engels.  

Amazing Experience
Dick Engels vervolgt zijn verhaal: “We zijn met Amacom toe aan deze volgende stap. De nieuwe locatie sluit goed aan bij de groei van onze organisatie en tevens gaan we middels een metamorfose van ons huidige pand een nieuwe dimensie toevoegen aan het zogenoemde nieuwe werken”. Het pand aan De Tweeling wordt omgetoverd tot een heus Experience Centre waar medewerkers, klanten, leveranciers en relaties samenkomen. Vanaf dit najaar wordt bezoekers de mogelijkheid geboden een hele werkdag te spenderen in een inspirerende en motiverende omgeving. “Dat moet dan ook zeker lukken, dankzij de verschillende showrooms, flexwerkplekken en onze Amazing bistro”, zo vervolgt Dick Engels zijn verhaal.

Op woensdag 15 augustus ontvangt Amacom, The Amazing Company, de sleutels van haar nieuwe pand aan het Kievitsven in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Met nog een aantal maanden van voorbereiding op de agenda is het de bedoeling dat medio september het operationele team en een groot deel van de magazijnvoorraad verhuisd is naar het nieuwe logistieke centrum.

Datum: 08 mei 2018

Amacom rent voor Stichting Wensambulance Brabant

Afgelopen weekend liepen onze sportieve collega’s mee met de Vestingloop 's-Hertogenbosch. Voor iedere kilometer die zij liepen, doneerden wij een bedrag aan Stichting Wensambulance Brabant.

In totaal werd er 125 km gelopen en dit zette onze totale donatie op €2.500,- ! Wij zijn mega trots op al onze collega’s die het warme weer trotseerden en hebben gelopen afgelopen zondag. Graag tot volgend jaar!

Datum: 30 mei 2018

Amacom ontvangt 800.000e bestelling!

Wij feliciteren Expert Hillegom met het plaatsen van onze 800.000e order en het winnen van deze GRATIS bestelling! Deze 800.000e order gaat direct naar de consument en wordt door onze partner DHL afgeleverd.

Expert Hillegom, bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met deze gratis bestelling! 

Datum: 9 maart 2018

Amacom en Segway-Ninebot gaan samenwerking aan!

’s-Hertogenbosch, 16 januari 2018 

Het jaar 2018 begint goed voor fulfilment partner Amacom en mobiliteitsmerk Segway-Ninebot. Zij slaan de handen ineen voor een intensieve samenwerking. Met deze samenwerking voegt Amacom een bijzonder merk toe aan haar assortiment en heeft Segway Europe een partner gevonden die binnen de gehele Benelux exclusief de verkoop en distributie gaat verzorgen.

Het merk Segway-Ninebot:
Segway-Ninebot is ‘s werelds toonaangevende leverancier van persoonlijk elektrisch vervoer en focust zich op de ontwikkeling van smart en duurzame mobiliteitsproducten voor korte afstanden. Segway-Ninebot heeft haar portfolio de afgelopen jaren uitgebreid met diverse modellen voor persoonlijk gebruik, zoals elektrische eenwielers, steps en mini Segway producten en is daarnaast continu bezig haar portfolio verder uit te breiden. Uniek aan Segway-Ninebot is dat alle producten verrassend gemakkelijk zijn in gebruik en tevens comfortabel en efficiënt de afstand van A naar B afleggen. Bovendien zijn de producten milieuvriendelijk en worden ze meer en meer gebruikt als aanvulling of alternatief voor een scooter, fiets, auto of het openbaar vervoer.

De samenwerking
Algemeen directeur van Amacom, Dick Engels, is erg content met deze samenwerking: “Naast dat de artikelen van Segway-Ninebot een kwalitatieve toevoeging zijn aan ons huidige assortiment, is het tevens een prachtige uitdaging om samen met Segway-Ninebot het marktaandeel binnen de Benelux te gaan vergroten”. Begin deze maand werd het wederzijdse vertrouwen uitgesproken en was het partnerschap beklonken. Voor beide organisaties een mooie kans om de Benelux markt te laten zien wat het duurzame korte afstandsvervoer van de nabije toekomst gaat zijn!

Wil je meer informatie over de diensten van Amacom? Neem dan een kijkje op www.amazingcompany.eu. Ben je al partner bij Amacom, bekijk dan het assortiment van Segway-Ninebot in onze online portal www.quecom.nl. Om de innovatieve vervoersmiddelen van Segway-Ninebot te bekijken, ga je naar www.segway.com

Amacom, The Amazing Company, nieuwe shirtsponsor FC Den Bosch!

FC Den Bosch gaat de tweede helft van voetbalseizoen 2017-2018 in met een nieuwe partner op de rugzijde van het wedstrijdshirt. Amacom, The Amazing Company, al vele jaren trouwe partner bij de Bossche club, zal gedurende de rest van dit seizoen met haar bedrijfsnaam boven het rugnummer prijken. Beide partijen zijn een partnership voor de duur van anderhalf seizoen overeengekomen.

Algemeen directeur van FC Den Bosch Paul van der Kraan is erg tevreden met dit partnership: “FC Den Bosch is zeer verheugd dat zij de band met de familie Engels middels dit partnership heeft kunnen versterken. Zij hebben een rijk verleden binnen de Bossche club en zijn voor ons een belangrijke partner. De afgelopen periode hebben er diverse vruchtbare gesprekken plaatsgevonden die er toe hebben geleid dat we met ingang van heden invulling kunnen geven aan een belangrijke positie op ons shirt. We bedanken Amacom voor het vertrouwen dat zij in ons hebben uitgesproken.”

Algemeen directeur Dick Engels is eveneens erg content: “We zijn verheugd dat we met deze samenwerking een bijdrage kunnen leveren aan de weg naar boven van FC Den Bosch, op sportief en zakelijk vlak. Hier willen wij graag ons steentje aan bijdragen. Bovendien zijn we altijd op zoek naar Bosch’ talent dat samen met onze organisatie door wil groeien. We zien het netwerk van FC Den Bosch hier als een uitstekende voedingsbodem voor”.

Over Amacom, The Amazing Company
Amacom is leverancier van alle grote merken consumentenelektronica in wit- en bruingoed en specialist in dropshipment. Met haar paarse bezorgdienst levert Amacom dagelijks pakketjes door de gehele Benelux. Klanten hebben dankzij het eigen online bestel- en informatiesysteem Quecom, 24/7 toegang tot een kernassortiment met duizenden artikelen, gevormd door meer dan honderd (A-)merken.

Onder het motto “ons magazijn is uw magazijn” biedt Amacom (r)e-tailers totale ontzorging aan. Fulfilment van A tot Z, of een klant de bestelling nu wil laten leveren aan zijn (web)winkel óf direct aan het adres van de eindgebruiker, alles is mogelijk. Daarnaast kan de klant haar bestelling laten verpakken in haar eigen omdoos met daarbij een pakbon en factuur voorzien van het bedrijfslogo.

 Datum: 12-1-2018

Amacom steunt de Situation Room van Dance4Life!

Afgelopen december vond de jaarlijkse Situation Room plaats. De Situation Room is een initiatief van Dance4Life, waarin vijf ondernemers zicht 24 uur op laten sluiten voor het goede doel. Dit jaar was het doel om zoveel mogelijk direct te besparen. Het geld dat direct werd bespaard ging richting Dance4Life! Ook Amacom heeft haar steentje bijgedragen binnen dit mooie initiatief. We hebben vijf nieuwe speakers kunnen doneren ter waarde van €1250,-. Voor ons een mooie besparing en tevens een mooi verband met “Dance”4life, want nu kan er ergens ter wereld gedanst worden!

Met behulp van hun netwerk en een wensenlijst gingen de vijf ondernemers aan de slag om zoveel mogelijk directe besparingen te bewerkstelligen. Alle directe besparingen gingen rechtstreeks richting het fonds van Dance4Life. Via whatsapp, mail, telefoon en social media werd het netwerk benaderd en in totaal is er maar liefst voor €502.524,- euro bespaard die dag! Daarbij heeft het natuurlijk ook een hele hoop positieve awareness opgeleverd.

Dance4Life heeft als einddoel om de risico’s van onveilige seks de wereld uit te helpen. Dit is nodig om de jongeren in onze wereld een zo gezond mogelijke toekomst te kunnen bieden. Voor meisjes vormt onveilige seks inmiddels het internationale nummer 1 gezondheidsrisico. Een internationaal lesprogramma voor jongeren, gegeven door jongeren, werkt naar het ultieme Dance4Life doel: kennis, kracht en keuzevrijheid voor alle jongeren wereldwijd. Mooi dat wij met Amacom ook ons steentje bij hebben kunnen dragen aan dit initiatief!

Lees hier meer over Dance4Life: https://www.dance4life.nl/ en de Situation Room: https://www.dance4life.nl/situation-room

Datum: 10-1-2018

Amacom te gast bij New Business Radio!

Robert-Jan Merison, onze directeur Logistiek & Supply Chain Management, gaf op maandag 6 november 2017 een interview in het programma "Let's Talk Business", over de recente uitbreidingen van Amacom. Benieuwd naar het interview? Luister nu, klik hier!

Datum: 06-11-2017

Winnaar 700.000e bestelling!

Vandaag feliciteren we Bol.com, dé winnaar van de 700.000e bestelling! Bedankt voor het plaatsen van deze order en gefeliciteerd met de GRATIS bestelling!

Een grote slagroomtaart moet het feest helemaal compleet maken voor het team! Op naar de 800.000 bestellingen!

Datum: 24-10-2017

Amacom, The Amazing Company, zet groei door!

’S-HERTOGENBOSCH, 24 OKTOBER 2017 

Om aan de toenemende vraag in fulfilment te voldoen heeft Amacom een nieuw magazijn toegevoegd aan haar distributienetwerk. Het nieuwe magazijn in Hedel heeft een oppervlakte van 6.500 m2 en is het derde magazijn in het rijtje. Met haar magazijnen in ’s-Hertogenbosch, Schijndel en Hedel beschikt Amacom over een totale magazijnoppervlakte van ruim 20.000 m2!

Met de uitbreiding van het distributienetwerk is ook het bestelvenster met een uur verlengd. Sinds kort kunnen klanten van Amacom tot 22:00 uur een bestelling plaatsen en deze de volgende dag geleverd krijgen. Op deze manier kan de klant profiteren van een extra uur om de laatste bestellingen te plaatsen en deze de volgende dag te ontvangen, zo ook tijdens de extreme drukte rondom de feestdagen.

Net even anders dan anderen!

Als distributeur heeft Amacom altijd al een obsessie voor ontzorging gehad. Het aansluiten van het nieuwe magazijn en de verruiming van het bestelvenster voelt als een logische vervolgstap binnen het groeiproces van de organisatie. Zo breidde Amacom recentelijk haar eigen wagenpark uit, zijn ze dagelijks van 08:00 tot 19:00 uur bereikbaar en zijn ze op zaterdag geopend. Alle artikelen zijn direct op voorraad en de volgende dag leverbaar in de gehele Benelux, ook op zaterdag. Amacom is op deze manier net even anders dan anderen in het distributielandschap!

Wil je meer informatie over de diensten van Amacom, neem dan een kijkje op www.amazingcompany.eu, of neem direct contact op via info@amazingcompany.eu

Amacom ontvangt haar 700.000e bestelling!

Op de vooravond van het drukste seizoen van het jaar ontving Amacom op 23 oktober om 11:12 uur haar 700.000e order. Sinds de lancering van het Quecom systeem in 2012 staat de teller in slechts 5 jaar tijd op 700.000 bestellingen!

Amacom bedankt al haar klanten voor het vertouwen in The Amazing Company. Op naar de 800.000e bestelling!

Datum: 23-10-2017

Bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

De Quecom app is vernieuwd! Scan je producten naar je winkelmandje met de Quecom app.

De Quecom app is de snelste en eenvoudigste manier om je bestelling te plaatsen. In slechts drie stappen van scannen tot bestellen!

1. Scan producten met je smartphone terwijl je de voorraad controleert!

2. Bekijk de product- en prijsinformatie en plaats het gewenste aantal in je winkelmandje!

3. Controleer je bestelling en plaats je order met slechts één druk op de knop!

Download nu!

Download de Quecom app nu gratis in de App Store of Google Play. Log in met je Quecom gebruikersnaam en wachtwoord en start vandaag nog met scannen!

Installeer de app op je telefoon of tablet door hem te downloaden vanuit de App-store. Klik hier voor de iOS-download, en klik hier voor de Android-download. 

Datum: 19-10-2017

Amacom gaat landelijk met haar paarse bezorgdienst!

’S-HERTOGENBOSCH, 10 OKTOBER 2017

Vierden ze in mei nog haar 18e verjaardag, vieren ze in september een uitbreiding van de paarse bezorgdienst. Dankzij deze uitbreiding biedt Amacom een landelijke dekking aan en worden pakketjes met de eigen bezorgdienst binnen 24 uur door heel Nederland bezorgd. Amacom kiest er bewust voor om een groot deel van het transport in eigen hand te houden. Erg bijzonder in een tijd waarin veel organisaties juist kiezen voor uitbesteding.

Amazing Delivery – Een extra dienst met vele mogelijkheden

In 2013 werd de Flash Delivery dienst opgestart om spoedbestellingen alsnog op tijd bij de klant te krijgen. Puur service gericht dus. Al snel bleek dat klanten en leveranciers de paarse bezorgdienst erg op prijs stelden en in 2017 beschikt Amacom over een hele vloot eigen bakwagens met enthousiaste chauffeurs. Zij rijden zes dagen per week door heel Nederland, België en Duitsland voornamelijk om winkelleveringen en verzendingen met special care op tijd bij de klant te krijgen. Voor de pakketleveringen vertrouwt Amacom nog steeds op haar gewaardeerde partners DHL en PostNL.

PostNL bij Amacom!

Naast de eigen paarse bezorgdienst en samenwerkingen met Van Opzeeland, Ad Dollevoet en DHL voegt Amacom, The Amazing Company nu ook PostNL toe aan haar logistieke pakket.

Bij Amacom profiteer je nu van alle diensten van PostNL - zoals Next Day Delivery - en met de PostNL app voor je smartphone ben je altijd op de hoogte van de status van jouw bestelling. 

Datum: 13-09-2017

Amacom steunt WensAmbulance Brabant

Amacom, The Amazing Company steunt WensAmbulance Brabant, dat sinds 2011 terminaal zieken nog een keer naar die ene speciale plek brengt. Een plek vol herinneringen of gewoon passend bij een mooi afscheid.

Om de activiteiten van WensAmulance Brabant beter onder de aandacht te kunnen brengen doneert Amacom twee Toshiba televisies.

Datum: 08-09-2017

AVAILABLE NOW: QUECOM APP

Na een aantal maanden hard werken achter de schermen, mogen wij jullie nu met trots mededelen dat onze Quecom app live is! De Quecom app is gratis te downloaden voor zowel iOS en Android! 

WHAT TO EXPECT?

Amazing Deals
Iedere week komen er twee Amazing Deals live in de app. Deze deals zijn alleen beschikbaar in en te bestellen vanuit de Quecom app, dus download en installeer de Quecom app snel op je mobiele device. 

Amazing News 
Met de Quecom app hoef je nooit meer iets te missen! Onze app zal altijd up to date zijn met het laatste Amazing News! 

Amazing Contact
Via de app sta je in direct contact met ons Amazing Team. Stel je eventuele vragen eenvoudig en direct via mail, WhatsApp of bel ons op! 

Installeer de app op je telefoon of tablet door hem te downloaden vanuit de App-store. Klik hier voor de iOS-download, en klik hier voor de Android-download. 

Datum: 12-07-2017

DHL Parcelshops bij Amacom!

Niet thuis of het pakketje ophalen wanneer het jou uitkomt? Geen probleem! Om je nog beter van dienst te zijn, kun je vanaf nu ook je bestellingen ophalen bij een van de 1.300 DHL Parcelshops!

Kies in de kassa van Quecom voor de optie DHL, selecteer een afhaalpunt bij jou in de buurt en rond je bestelling af! Met maar liefst 1.300 locaties in Nederland is er dus altijd eentje bij jou in de buurt.

Datum: 30-06-2017

Rennen voor het goede doel!

Op zondag 21 mei werd de 18e verjaardag van Amacom gevierd door deel te nemen aan de Vestingloop in ’s-Hertogenbosch. De Vestingloop is het grootste hardloopevent in de regio en trekt vele duizenden deelnemers en nog een veelvoud aan toeschouwers.

Op deze dag trokken een aantal sportieve medewerkers hun hardloopschoenen aan, en liepen zij in totaal 100 km voor WensAmbulance Brabant. WensAmbulance brengt terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek.

Voor deze sportieve prestatie doneert Amacom €2.000,-. Deze donatie staat centraal voor de start van het jubileumjaar vol leuke verrassingen en activiteiten.

Datum: 23-05-2017

Amazing birthday breakfast

Hoera, wij bestaan 18 jaar! Van de keukentafel in Schijndel naar een lange tafel met 80 medewerkers in het magazijn te 's-Hertogenbosch. Vanochtend hebben we onze 18e verjaardag gevierd met een feestelijk gezamenlijk ontbijt in ons magazijn!

Vergezeld door de familie Engels en toegesproken door Dick Engels werd er uitgebreid stilgestaan bij de successen en tegenslagen die Amacom door de jaren heeft meegemaakt. 

Datum: 22-05-2017

Persbericht: Amacom 18 jaar!

’S-HERTOGENBOSCH, 21 MEI 2017 - Amacom, The Amazing Company, viert haar 18-jarige bestaan!

Het is het begin van 1999 en we zijn in Schijndel, waar aan de keukentafel de eerste schetsen van Amacom, The Amazing Company op papier worden gezet. Halverwege dat jaar, op 21 mei om precies te zijn, zijn de schetsen definitief en worden de eerste bestellingen vanuit een Schijndelse keuken verzonden. Nu, precies 18 jaar later, beschikt Amacom over maar liefst 3 magazijnen, en is recentelijk de 600.000e order verwerkt.

Wat doet Amacom?

Amacom is dé leverancier van alle grote merken consumentenelektronica in wit- en bruingoed. Amacom verzorgt zowel de inkoop, verkoop alsmede distributie ten behoeve van meer dan 2.000 (web)winkels in de Benelux. Klanten behoren tot de top van e-tail- en retailkanalen. Zij hebben, dankzij Quecom, 24/7 toegang tot een kernassortiment met duizenden artikelen, gevormd door meer dan honderd (A-)merken.

Onder het motto “ons magazijn is uw magazijn” biedt Amacom (r)e-tailers totale ontzorging, ofwel fulfilment. Fulfilment van A tot Z, of een klant de bestelling nu wil laten leveren aan zijn (web)winkel óf direct aan het adres van de eindgebruiker of consument, alles is mogelijk. Daarnaast kan de klant haar bestelling laten verpakken in haar eigen omdoos met daarbij een pakbon en factuur voorzien van het bedrijfslogo.

100 kilometer hardlopen voor het goede doel!

Op zondag 21 mei wordt de 18e verjaardag van Amacom gevierd door deel te nemen aan de Vestingloop in ’s-Hertogenbosch. Op deze dag trekken een aantal sportieve medewerkers hun hardloopschoenen aan, en lopen zij in totaal 100 km voor WensAmbulance Brabant. WensAmbulance brengt terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek. Voor deze sportieve prestatie doneert Amacom €2.000,-. Deze donatie staat centraal voor de start van het jubileumjaar vol leuke verrassingen en activiteiten. Amacom laat snel weer van zich horen!

Datum: 21-05-2017

Winnaar 600.000e bestelling!

Op vrijdag 5 mei 2017 om 20:47 uur werd de 600.000e order geplaatst! Wij bedanken Expert Beuningen voor deze order en feliciteren het team met het winnen van de GRATIS bestelling!

Nog géén 24 uur later mocht het team van Expert Beuningen de gewonnen prijs in ontvangst nemen. Uit handen van onze chauffeur Jos Kropman ontvingen dhr. Paul van Lin en zijn team de 600.000ste bestelling CADEAU!  

Datum: 06-05-2017

Amacom ontvangt haar 600.000e bestelling

Het jaar 2017 is pas net begonnen en de volgende mijlpaal voor Amacom is al in zicht. Nadat in november 2016 de magische grens van een half miljoen orders gepasseerd werd, staat de teller nu (5 mei 2017) op 600.000 orders!

Amacom bedankt al haar klanten voor het vertouwen in The Amazing Company. Op naar de 700.000e bestelling!

Datum: 05-05-2017

 

Mijlpaal 500.000 bestellingen!

Amacom breekt een nieuw record m.b.t. het aantal ontvangen bestellingen. Vandaag, 22 november 2016, ontving Amacom om 08:32 uur de 500.000ste bestelling sinds de lancering van het Quecom systeem in 2012!

Amacom bedankt al haar klanten voor het mede mogelijk maken van dit onvergetelijke moment!

Datum: 22-11-2016

Amacom, The Amazing Company by Euler Hermes

Hoe is het ooit begonnen? Wat is de toekomstvisie van Amacom? Lees hier het interview van Theo en Dick Engels met Euler Hermes over de groei en toekomst van Amacom, The Amazing Company!

Datum: 10-04-2017

Amazing Kerstboodschap 2016

Ho Ho Ho Hoogste tijd voor de Amazing kerstboodschap 2016!

Ook dit jaar heeft het Amazing Team weer groots uitgepakt om u het beste te wensen voor het komende jaar. Bekijk onze Amazing kerstboodschap hier!

Nieuwsbrief november 2016

Lees hier het laatste nieuws van Amacom, The Amazing Company in onze nieuwsbrief. Klik hier voor de nieuwsbrief van november 2016!

Nóg meer bezorgopties!

Uw bestelling vóór 12:00 uur bij uw winkel of magazijn geleverd? Uw pakketzending in de avond geleverd bij uw klant? Geen probleem, wij zorgen dat uw bestelling op het gewenste tijdstip wordt geleverd. Amacom biedt u twee extra bezorgopties!

Datum: 18-11-2016

 

 

De paarse bezorgdienst blijft groeien

Heeft u ze al zien rijden? Sinds een aantal maanden overspoelen de paarse bussen en bestelwagens van Amacom de Nederlandse wegen. Met de recente uitbreiding van het eigen wagenpark, zet Amacom weer een volgende stap in haar fulfilment mogelijkheden.

Met diverse bakwagens en bussen bezorgen wij uw bestelling, waar mogelijk, direct vanaf onze magazijnen op het gewenste afleveradres met ons eigen vervoer. Leveringen door onze professionele Amacom chauffeurs met de mogelijkheid tot tweemansdistributie, spoed- en zaterdagleveringen is de nieuwe standaard bij Amacom.

Datum: 01-10-2016

Amacom, nu ook op zaterdag!

Amacom blijft u verrassen! Na verruiming van de openingstijden, de introductie van WhatsApp en het verlengen van het bestelvenster tot 21:00 uur is Amacom vanaf 1 oktober ook op zaterdag geopend!

Bij ons bent u zeker van een Amazing Service. Zo kunt u ons zes dagen per week bereiken via de telefoon, Quecom chat, e-mail of WhatsApp. Op werkdagen zijn wij van 08:00 tot 19:00 uur bereikbaar en op zaterdagen zijn wij van 10:00 tot 14:30 uur geopend. 

Uw bestelling afhalen op zaterdag? Geen probleem! In overleg met uw accountmanager of onze backoffice, staat uw bestelling op zaterdag klaar om afgehaald te worden. Plaatst u een bestelling op zaterdag, dan kan deze in overleg op maandag al bij u geleverd worden.

Met Amacom bent u verzekerd van een volmaakte service, en bent u klaar voor de drukste periode van het jaar!

Datum: 30-09-2016

Amacom | Uw dropshipment specialist

Dag in dag uit versturen wij honderden pakketjes naar zowel winkeliers als consumenten. Standaard in onze feestelijke paarse doos, maar desgewenst ook in uw eigen omdoos. In samenwerking met onze partner ‪#‎DHL‬ worden de pakketten zorgvuldig en met een glimlach afgeleverd.

Benieuwd hoe wij dit doen? Bekijk het het filmpje hiernaast!

Datum: 08-07-2016

NIEUW: vóór 21:00 uur besteld, morgen in huis!

Na uitbreiding van ons wagenpark én de ingebruikname van onze nieuwe inpakstraat, is het tijd voor de volgende stap: de verruiming van ons bestelvenster!

Omdat wij de mogelijkheid hebben uw bestelling eigenhandig te leveren, de nieuwe inpakstraat in ons Amazing warehouse stukken efficiënter is én omdat wij ons vanzelfsprekend voor 200% inzetten, bieden wij vanaf heden het volgende:

Vóór 21:00u besteld, morgen in huis!

Datum: 03-06-2016

 

Alles loopt op rolletjes!

Amacom speelt in op de groeiende vraag naar dropshipments in de markt. Na eerdere uitbreiding van ons wagenpark met eigen bussen, heeft Amacom afgelopen week haar nieuwe pakketstraat in productie genomen. Met de nieuwe pakketstraat stijgt de capaciteit tot meer dan 2.500 pakketten per dag!

Met de nieuwe pakketstraat benadrukt Amacom haar specialisme in fijnmazige distributie. Wilt u uw klantbestelling direct laten bezorgen bij uw klant? Wij leveren gegarandeerd binnen 24 uur! Indien gewenst inclusief pakbon, factuur en omdoos voorzien van uw eigen logo. Interessant? Wij verzenden uw klantbestelling al vanaf €6,95! Bekijk hier al onze tarieven.

Bekijk hier de Quecom folder waarin onze dropshipment service wordt toegelicht! 

Datum: 24-05-2016

NIEUW: Outdoor

Alles voor buiten bij Amacom! Is uw assortiment al summer proof? Vanaf NU koopt u naast de bekende consumentenelektronica ook al uw outdoor artikelen bij Amacom. Van barbecues tot kampeermeubilair en van sfeerhaarden tot terrasverwarmers, wij staan voor u klaar! Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje in Quecom. 

Bekijk hier de Quecom folder.


Datum: 09-05-2016

 

 

U bent aan zet!

Uw producten altijd beschikbaar voor duizenden online- en offline winkels? Breidt uw afzetgebied snel en eenvoudig uit met Quecom Network; hét online platform dat leveranciers en winkeliers samenbrengt. Let op! U behoudt te allen tijde controle over uw eigen distributie aangezien u zelf beslist voor welke kanalen uw producten zichtbaar zijn.

Bekijk hier de Quecom Network folder.


Datum: 14-04-2016

 

 

 

GEZOCHT: Amazing Coureurs!

The Amazing Company, dat is hoe wij onszelf noemen. Dit statement vraagt om unieke diensten! 5 uur lang wachten op uw pakketje is toch niet meer van deze tijd? Daarom brengen wij u in september 2016 een nieuwe logistieke dienst: BEZORGING BINNEN 2 UUR, OVERAL IN NEDERLAND!*

In samenwerking met DHL is een speciale bezorgdienst opgezet. Hiermee heeft u binnen maximaal 2 uur na bestellen het product al in huis. En dit is nog niet alles! Wanneer u gebruik maakt van de 2 uurs levering komen we voorrijden met uw bedrijfslogo op deze unieke race bolide!

Lees hier het gehele artikel! 


Datum: 01-04-2016 

Amazing Dropshipments!

De bestelling van uw klant(en) direct laten bezorgen op het door hen opgegeven afleveradres? Maak dan gebruik van de geavanceerde dropshipment technologieën van Amacom! Indien gewenst inclusief pakbon, factuur en omdoos voorzien van uw eigen logo. Ontdek hier wat wij voor u kunnen betekenen!

Datum: 31-03-2016

Iedere bestelling een cadeautje

Hoe leuk is het om als consument uw bestelling écht als cadeautje in ontvangst te nemen? Met die gedachte heeft Amacom een nieuwe, feestelijke omdoos ontworpen. Zo wordt elke levering een klein feestje en ja, daar zijn wij trots op! Heeft u een eigen look & feel? Geen probleem, wij zorgen dat uw bestelling in uw huisstijl verpakt en verzonden wordt.

Datum: 16-03-2016 

Lees het volledige artikel: 

PERSBERICHT: Nooit meer "NEE" verkopen met Quecom Network

Bekijk hier de Quecom Network folder.

Nooit meer "NEE" verkopen met Quecom Network

Quecom Network is het nieuwe online platform gemaakt door Quecom B.V., onderdeel van Amacom, The Amazing Company B.V.. Dit 24/7 toegankelijke online platform vergroot het afzetgebied van leveranciers en zorgt voor een nagenoeg onbeperkt assortiment voor retailers en e-tailers waardoor "nee" verkopen bijna onmogelijk is. 

Datum: 07-03-2016

Uw magazijn, altijd open, altijd raak!

Waar en wanneer u maar wilt toegang tot één magazijn met meer dan 25.000 producten? Van televisies tot fitnessapparatuur, van huishoudelijke apparaten tot keukenmachines én van elektrische (vouw)fietsen tot meubilair, Quecom biedt het u!  Quecom is hét persoonlijke online bestel- en informatiesysteem voor vele retailers en e-tailers. Uw voordelen:

+ Beschikbaarheid
+ 24/7 bestellen
+ 24 uurs levering
+ Inkopen van u verkocht hebt
+ Investering in voorraad niet meer nodig 
+ Vanuit uw nieuwe magazijn direct leveren aan uw klant met uw eigen logo op de pakbon
   en de verpakking 

Bekijk hier de Quecom folder.


Datum: 02-03-2016

Quecom goes mobile!

24/7 toegang tot een persoonlijk online bestel- en informatiesysteem dat inzicht geeft in een breed assortiment met meer dan 25.000 producten? Dat is Quecom. Nu ook bereikbaar op uw mobiele apparaat, ideaal voor onderweg! 

Bekijk hier de Quecom folder.


Datum: 25-02-2016

Amacom steunt Stichting MetaKids!

Op dinsdag 13 mei 2014 verzorgde Chinees Specialiteiten Restaurant Lotus, Reclame Buro Desaiga en Martha Reijner t.b.v. Stichting MetaKids een benefietdiner met culinaire hoogstandjes, een loterij en een veiling. Ruim 100 particulieren en bedrijven steunden de strijd tegen dodelijke stofwisselingsziektes bij kinderen door te genieten van een heerlijk diner en te bieden op diverse veilingitems.

Datum: 10-05-2014

new