Amacom is dé leverancier van alle grote merken consumentenelektronica, witgoed, bruingoed en IT. Wij verzorgen zowel de inkoop, verkoop alsmede de distributie ten behoeve van meer dan 1.000 (web)winkels in de Benelux. Onze klanten behoren tot de top van e-tail- en retailkanalen en hebben toegang tot een kernassortiment met duizenden artikelen, gevormd door meer dan 100 verschillende (A-)merken.

Een groot deel van ons assortiment is op voorraad en binnen 24 uur leverbaar. Indien gewenst leveren wij ook op zaterdag(en) of zelfs binnen vijf uur! Of u de bestelling nu rechtstreeks wilt laten leveren aan uw (web)winkel, uw centraal magazijn óf direct aan het adres de eindgebruiker of consument, wij staan voor u klaar! U heeft daarnaast de mogelijkheid om de bestelling te laten verpakken in uw eigen omdoos met daarbij een pakbon en factuur voorzien van uw eigen logo. 

The Amazing Company, dat zijn wij! Klinkt indrukwekkend? Laat ons u doen verbazen.

Geschiedenis

In 1999 zette Theo Engels, al zittend aan de keukentafel, zijn pen op een stuk papier. De eerste schets voor een bedrijf dat later als Amacom, The Amazing Company B.V. de markt zou betreden is daarmee een feit. De uitwerking van deze schets is niet onopgemerkt gebleven binnen de familie Engels; Amacom is vandaag de dag nog altijd een echt familiebedrijf. Vanuit de garage is op zoek gegaan naar een ruimte die groot genoeg zou zijn voor alle ambities. Het beoogde kantoorpand te Schijndel werd echter al snel te klein, waardoor zij noodgedwongen (in de positieve zin van het woord) verhuisd zijn naar het huidige kantoorpand aan De Tweeling 24a te ’s-Hertogenbosch.

Wat gestart is als familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot toonaangevende speler op het gebied van consumentenelektronica in de Benelux. Met Managing Director Dick Engels aan het roer is Amacom continu in ontwikkeling. Vastberaden onze ambities te realiseren. En ja, die ambities zijn (nog steeds) sky high!

Bekijk onze bedrijfsfilm >

new